Forsendelses og retur politik

Date A Doll-leveringspolitik for sexdukker

Vi tilbyder gratis levering af sexdukker og diskret forsendelse over hele verden. Kontroller venligst nedenstående oplysninger

Levering af sexdukker verden over!

Vi tilbyder gratis levering til hele verden. PDen pris du ser, er den pris du betaler. Ingen overraskelser!

Levering og leveringstid af sexdukker 

  • Se venligst leveringstid for sexdukke brands der vedrør din region. Den oplyste tid, er cirka den tid det tager at levere forsendelser. leveringstiden kan variere. Vær opmærksom på, at forsendelsestiden er ude af vores kontrol. nogle af de lande vi levere til levere til, har lokale procedure for hvad der gør sig gældende, hvilket kan give anledning til øget frigivelse af en forsendelse. Vi kan ikke garantere leveringstiden for sexdukker, men hvis du har en særlig anmodning, så kan du med fordel benytte kontaktformularen under ”kontakt”, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dit ønske.
Brand Produktions tid Levering (gennemsnit) Total
YL Dolls 4-7 arbejdsdage 5 arbejdsdage 3-4 uger
WM Doll 4-7 arbejdsdage 5 arbejdsdage 4-5 uger
AIBEI Doll 3 -5 arbejdsdage 5 arbejdsdage 2-3 uger
AI TECH Doll  2 – 3 uger 5 arbejdsdage 2-3 uger

Den anslåede tid ovenfor gælder, hvis din ordre er en dukke i fuld størrelse.

Special fremstillede sexdukker kan vare længere end oplyst. Den omtrentlige tid kan være kortere eller længere. (undtagelser forkommer). 

Område Levering
USA og Canada 5 arbejdsdage
* Europa (UK, Skandinavien, Vesteuropa) 4-7 arbejdsdage
Asien (Japan, Korea, Singapore, Malaysia, Thailand, Indonesien osv.) 2-3 arbejdsdage
Australien og New Zealand 5-8 arbejdsdage
Østeuropa og Sydamerika 5-10 arbejdsdage

* Hvad angår Europa, hvis du gerne vil have, at vi forhindrer importtold og moms for dig på forhånd. Status opdateres IKKE, før forsendelsen lander i Holland.

Sex Doll Doll importafgift, skat og moms

Hos Dateadolls.com er der i forvejen pålagt import told og moms. Det betyder at du kan modtage din forsendelse helt uden bekymringer. Handler du hos andre forhandlere vil der som oftes blive pålagt ekstra omkostninger i form af told og moms. Denne service gælder ikke for wholesale købere.

Vælg blot hvilket land og i hvilket valuta du ønsker at betale med. Dette gør du i toppen af webshoppen. 

Lande detaljer
* Den Europæiske Union, Danmark, Sverige, Irland, Rusland, Østeuropa og Japan Vi hjælper dig med at fjerne importtold på forhånd
USA og Asien Ingen importtold
Norge, Canada, Australien, NZ & andre Der opkræves muligvis import told ved ankomst. Dette er i forvejen pålagt dit køb, så er dette tilfældet, så henvender du til os pr. mail og så refunderes beløbet af os.

* Denne service gælder kun, hvis din ordre er en dukke i fuld størrelse. Hvis din ordre er et dukkehoved og / eller tilbehør, kan vi ikke betale importtold for dig på forhånd, og den lokale told opkræver muligvis told ved ankomsten.

* Told i Indien og Mellemøsten accepterer ikke sexdukker. Vi er i stand til at sende, men der er en 50% chance for, at dukken kan blive konfiskeret.

* Har du spevielle ønsker angående levering, skriv da venligst en note under notefeltet ved betalingssiden. Typisk vil vores sexdukke leverings partnere ringe dig op før de ankommer med varen.

Partnere til levering af sexdukker

Vi benytter FedEx, DHL og UPS til vores forsendelser. Så snart din ordre er klar til forsendelse, modtager du et personligt tracking nummer, så du kan følge ordren på dens rejse.

Diskret sexdukke levering

Vi har mange års erfaring med import og eksport i sexlegetøjsindustrien. Vi prioriteter privat livets fred meget højt..

Vi erklærer produktet som en mannequin for at beskytte dit privatliv. Din dukke pakkes og leveres i en brun almindelig pap kasse som på billedet nedenfor. Ingen ved hvad der er i kassen undtagen dig!

Diskret og solid emballage

sex-dukke-plain-emballage
Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Date A’ Doll også hvis du benytter dig af Viabills betalingsløsning ved et produkt som overstiger viabills beløbsgrænde på 20.000 kroner, hvorfor du skal indbetale restbeløbet til vores konto før vi afsender varen..Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Date A’ Doll.
Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Date A’ Doll.Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Date A’ Doll side, er denne af vejledende art. Date A’ Doll indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra Date A’ Doll anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Date A’ Doll egne biler. Leveringstid  på op til 4 uger.Risikoen for varerne Risikoen for varer købt af Date A’ Doll overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Date A’ Doll, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Date A’ Doll

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode,Date A’ Doll har stillet dig i udsigt. Pris og betaling I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Date A’ Doll Alle priser i  Date A’ Doll på web-adressen dateadoll.net – er inkl. Moms. Fortrydelsesret Date A’ Doll yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer dog ydes der ikke fortrydelseret på produkter til intim brug og varen tages ikke retur eller ombyttes.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Handelsbetingelser

Om virksomheden

www.dateadoll.dk ejes og administreres af don felix group
CVR: 35306234

Adresse:

don felix group
Bromme østermark 2
4190 munke bjergby
Danmark
Tlf: 26969299

Alle viste produkt priser hos Dateadoll.dk er inklusiv moms men eksklusiv forsendelse.

Fortrydelsesret

Varer kan returneres for ombytning eller penge tilbage i 30 dage efter modtagelsen af varerne. Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den.

Ved produkter til intim brug bortfalder bytteretten/fortrydelsesretten, af hygiejniske årsager, ved åbning af emballagen. Varer, der ikke er til intim brug, må du gerne pakke ud, så længe du kan returnere dem i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder også, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

øvrige vare (dukker) som er en bestilingsvare (Dvs. at dukkerne laves fra bunden på bestilling efter kundens ønsker hvilket også betyder vi ikke har et varelager af gamle dukker da de produceres ud fra kundens ønsker og behov) og produceres ud fra kundens behov der bortfalder bytteretten/fortrydelsesretten da vi ikke har mulighed for at tilbage levere dukkerne tilbage til producenten da dukker som tidligere er nævn er lavet på bestilling udfra den pågældende kundes ønsker og behov.

Dukker som ikke designes af kunden selv er stadig en bestillingvare og produceres på samme måde, som hvis kunden designer sin egen model, men produceres efter en standardisering, som modellen på det pågældende produkt foto. der ydes ikke reutret.

På alle bestillingvare bortfalder fortrydelsesretten indenfor 24 timer, da de i dette tidspunkt allerede er sat i produktion.

der er ingen fortrydelseret på alle vores dukker og vi giver ikke penge retur.

Du kan returnere varen til os ved at:

– nægte modtagelse af varen. Post Danmark returnerer så til Dateadoll.dk uden udgifter for dig som kunde.
– tilbagesende den ubrugte vare til adressen: don felix grouo, Bromme østermark 2, 4190 munke bjergby.

Dateadoll.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til dig ved en tilbageførsel til dit betalingskort eller din bank, straks når vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Eneste omkostning du har, når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Reklamationer

Dateadoll.dk yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven: omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Dateadoll.dk inden for rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. I forbindelse med reklamationssager afholder Dateadoll.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Brug kontakt formularen eller tlf: 26 96 92 99. Adresse: don felix grouo, Bromme østermark 2, 4190 munke bjergby.

Bemærk at Dateadoll.dk ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt ved tilbagebetaling til dit betalingskort eller i særlige tilfælde ved bankoverførsel. Dateadoll.dk har til dette brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.

Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger, der registreres på Dateadoll.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Dateadoll.dk

Ca. 14 dage efter, man har købt varer på Dateadoll.dk, modtager man en en mail med en invitation til at anmelde det produkt/de produkter, man har købt på Dateadoll.dk. Det er fuldstændig valgfrit, om man vil lave en anmeldelse. I forbindelse med afgivning af anmeldelse, kan kunden bruge et valgfrit navn, og den oplyste mailadresse bruger vi kun til at kontakte vinderen af “månedens bedste anmeldelse”, som belønnes med et gavekort til Dateadoll.dk shoppen på 500 kr.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem webshopsystemet. Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC. Vi benytter disse cookies til at genkende dig og for eksempel huske, hvilke varer der er i indkøbsvognen, når du handler online hos Dateadoll.dk

Under et køb udbeder vi os navn, adresse og e-mail adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren og til den føromtalte mailinvitation til at anmelde produkter. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på krypteret form og gemmes i 5 år, jf. Bogføringsloven. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hod dateadoll.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. IP adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan valgfrit få sin e-mail adresse optaget på en mailingliste hos Dateadoll.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Dateadoll.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man ønsker. Jvf. Persondataloven oplyser vi, på forespørgsel, registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.

Direktøren og de ansatte for Don Felix group har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Som registreret hos Don Felix group har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Don Felix via hjemmesidens kontakt formular.

Betaling

Dateadoll.dk modtager betaling via en sikker SSL Forbindelse.

Vi modtager følgende:

– Paypal
-Dankort, eDankort, VISA Dankort, Master cards, Maestro, JCB og VISA Electron.
– (Obs! e-handelsfonden anbefaler betaling med kort).
– Du kan også betale med ViaBill. Læs mere her.

OBS: Når du handler på vores hjemmeside, gemmer vi alene de oplysninger, der er nødvendige for at levere den bestilte vare. Vi har ikke mulighed for at videregive kortoplysninger, trække et beløb flere gange eller lign. Du kan læse mere om køb på nettet her: http://www.forbrugereuropa.dk/Menu/Faasvar/Koeb-paa-nettet

Sex Doll Return og udvekslinger

SEXDUKKER KAN IKKE RETURNERES OG KAN IKKE FORTRYDES EFTER BESTILLING

Af henhold til lokal lovgivning (lov i USA) om sexlegetøj. Voksen legetøj kan ikke returneres under alle omstændigheder, selvom varerne ikke er åbnet eller brugt.

Generelt om returnering og fortrydelse.

Sexdukker kan uanset lovgivning ikke fortrydes eller returneres, da de produceres på bestilling. (Der findes intet varelager). Produktionen af en sexdukke sættes igang inden for maks 8 timer og fabrikken arbejder i døgndrift. Derfor vil tidspunktet for bestilling ikke have nogen betydning fortrydelse og returnerings politikken. Øvrige intim produkter tages heller ikke retur.

Sexdukker

Din Sex dukke fra Date A Doll er skræddersyet ud fra dine valgte specifikationer og der findes ikke et varelager af sexdukker hos producenten. Så snart du afgiver en ordre, begynder vi produktionen, og din ordre kan ikke annulleres, uanset hvad årsag måtte være.

Vi udfører en kvalitetskontrol af dine dukker, inden vi sender til dig. Derfor er det usandsynligt, at der opstår skader eller mangler på dine dukker. I tilfælde af at du modtager et defekt produkt leverer vi alle de nødvendige midler til at hjælpe dig med at ordne varen. Hvis skaden er alvorlig, såsom hovedet er ødelagt skal du skrive til os indenfor 24 timer efter modtagelsen af din sexdukke.. Afhængigt af situationen sender vi dig et nyt produkt.

Hvis varen er beskadiget på grund af forkert brug, er du ikke berettiget til at modtage en ny. Du skal have sund fornuft og passe på varen for at undgå skade på produktet. Læs mere her

privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Information om anvendelse af vores platform

Ved anvendelse af vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at analysere besøgende vi har på vores platform, samt hvilke produkter der tiltrækker mest opmærksomhed i hvilke perioder. Ønsker du ikke, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies i din browser, samt undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål. Vi videregiver ingen direkte information til tredjepart, foruden lagring af data-backups.

Cookies

Vores platform anvender ”cookies”, en tekstfil, som lagres på din computer, mobil el. tilsvarende elektroniske produkter. Cookies benyttes til at genkende og huske indstillinger, udføre analyserende statistik til formål for målrettede annoncer. Cookies indeholder ingen skadelige koder som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies via. Din browser, under værktøjer.
Se vejledning her.

Når du sletter og/eller blokerer cookies vil eksempelvis popups optræde oftere.
Der vil desuden være risiko for at websitet ikke vil fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Vores platform indeholder cookies fra tredje parter, der i varierende omfang kan omfatte disse hyppige tredjeparter ved digital annoncering.

Personoplysninger 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i alle omfang kan henledes til dig. Hvis du benytter vores platform indsamler vi og behandler en række sådanne informationer. Det sker eksempelvis ved alm. tilgang af indhold når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnere, øvrig brug af services eller foretag af køb via vores platform. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering (Land og by-område), samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Ved databrud vil alle vores registrerede brugere bliver kontaktet inden for 72 timer med besked om hvilke data der er gået tabt samt en vejledning til hvad de skal gøre ved det. Vores første prioritet i en sådan situation er at få lukket sikkerhedshullet for at skabe mindst muligt data-tab for kunderne og dernæst kontakte de kunder som sikkerhedsbrudet har haft indflydelse på.

Indsigt i din data og sletning af oplysninger

1 For at skabe maksimal åbenhed og gennemsigtighed omkring vores behandling af dine personlige oplysninger skal vi som dataansvarlige oplyse dig om dine rettigheder.

2 Indsigtsretten

3 Du har til enhver tid ret til at bede om at få oplyst, hvilke data vi har registreret om dig, hvilke formål dine data tjener, hvilke kategorier af personlige oplysninger vi har registreret om dig, hvem der modtager og behandler oplysningerne, samt hvorfra vores data om dig er indsamlet.

4 Du har ret til, pr. mail, at få tilsendt en kopi af de personlige oplysninger, vi har registreret og behandler om dig. Ønsker du at få tilsendt sådan en kopi, skal du sende vores kundeservice en skriftlig anmodning via. Vores kontaktformular under kontakt Vi fremsender udelukkende personlige oplysninger, som knytter sig direkte til den mailadresse, anmodningen er sket på. Du kan med andre ord ikke få tilsendt oplysninger, der knytter sig til en anden mailadresse, end den du kontakter os på.

5 Retten til berigtigelse

6 Du har ret til at få ukorrekte personoplysninger om dig selv korrigeret af os, så vi ikke anvender fejlagtige informationer om dig, når du benytter virksomhedens services. Hvis du opdager, at der er fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig, skal du gøre os opmærksomme herpå via skriftlig henvendelse på mail til vores kundeservice, så vi kan rette fejlen.

7 Retten til sletning

Du har i de fleste tilfælde ret til at få alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os. Det gælder blandt andet hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har noget juridisk grundlag for at fortsætte behandlingen af dine data. Hvis en fortsat behandling af dine personlige oplysninger er nødvendig, det kan for eksempel være i tilfælde, hvor vi skal overholde vores juridiske forpligtelser, for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares i forbindelse med politiefterforskning, er vi ikke forpligtede til at slette de oplysninger, vi har registreret på dig.

Sletning af personlige oplysninger kan kun ske med tilbagevirkende kraft. Anmoder du om at få dine oplysninger slettet, skal du være opmærksom på, at der på ny vil blive indsamlet oplysninger om dig, hvis du benytter dig af vores virksomheds ydelser eller services i fremtiden.

8 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

9 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine  personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

10 Retten til dataportabilitet

11 Du har i visse tilfælde ret til at få en kopi af de personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et maskinlæsbart format, ligesom du har ret til at overføre personoplysninger om dig selv til en anden dataansvarlig.

12 Retten til indsigelse

13 Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering, segmentering og analyse, som vi foretager for at kunne gøre vores kommunikation og markedsføring relevant i forhold til dig.

14 Du har ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesse jf. pkt. 2.1 og 2.3.

15 Retten til at tilbagekalde samtykke

16 Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til direkte markedsføring, eksempelvis nyhedsbreve. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, skal du rette skriftlig henvendelse til os via. kontaktformularen.

17 Retten til at klage

18 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. over vores virksomheds behandling af dine personlige oplysninger. Din klage skal i den forbindelse indgives enten skriftligt pr. mail til dt@datatilsynet.dk eller telefonisk på +45  33 19 32 00. 

HANDELSBETINGELSER

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Date A’ Doll.

Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Date A’ Doll.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Date A’ Doll side, er denne af vejledende art. Date A’ Doll indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra Date A’ Doll anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Date A’ Doll egne biler. Leveringstid på op til 4 uger.

Risikoen for varerne Risikoen for varer købt af Date A’ Doll overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Date A’ Doll, skal påberåbes i rimelig tid, hvilket er 2 mmåneder, efter du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Date A’ Doll

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode,Date A’ Doll har stillet dig i udsigt. Pris og betaling I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Date A’ Doll Alle priser i Date A’ Doll på web-adressen dateadoll.net – er inkl. Moms. Fortrydelsesret Date A’ Doll yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer dog ydes der ikke fortrydelseret på produkter til intim brug og varen tages ikke retur eller ombyttes.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Handelsbetingelser

Om virksomheden

www.dateadoll.dk ejes og administreres af don felix group
CVR: 35306234
Adresse:
Bromme østermark 2
4190 munke bjergby
Danmark
Tlf: +45 36 96 72 52

Alle viste produkt priser hos Dateadoll er inklusiv moms og forsendelse

Fortrydelsesret

Kunden har 30 dages fortrydelsesret.

hvis en kunde anvender sin retur ret, tilbagebetale sælger hele det beløb, kunden har betalt, inklusiv forsendelsesomkostninger m.m

Varer, der er i kundens varetægt, efter levering, er blevet skadet eller bærer præg af at have været brugt, mister kunden ikke sin fortrydelsesret. kunden må dog forvente at skulle betale for den værdiforringelse af varen, som brugen af produktet er skyld i.w.

En vare kan godt være værdiløs efter brug, og så er kunden ikke berettiget til at få sine penge retur.

Det er Date a Dolls retur afdeling der i første omgang vurderer varens eventuelle værdiforringelse. Kunden kan klage til Forbrugerklagenævnet, hvis kunden er uenig i vurderingen.

I tilfælde af, kunden skal returnere en vare til udskiftning, er køber ansvarlig for at sende varen tilbage til DateaDoll hovedkontor for egen regning. DateaDoll sender en ny vare efter den gamle er modtaget, kontrolleret og vurderet af DateaDoll eget team.

Varer kan returneres for ombytning eller penge tilbage i 30 dage efter modtagelsen af varerne. Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, så frem varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den.

Ved produkter til intim brug bortfalder bytteretten/fortrydelsesretten, af hygiejniske årsager, ved åbning af emballagen. Varer, der ikke er til intim brug, må du gerne pakke ud, så længe du kan returnere dem i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder også, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Ved bestillingsvare bortfalder fortrydelsesretten.

Bestillingsvare omfatter

  • sexdukker
  • Dukkehoveder
  • Torsoer

Fortrydelsesretten omfatter udelukkende lagervare. Hvis et produkt er en lagervare vil dette fremgå tydeligt af produktet. Dateadoll tilbyder som udgangspunkt ikke lagervare.

Man kan dog fortryde sit køb indenfor 24 timer, samt ændre på modellens sammensætning. Dette SKAL ske indenfor 24 timer, da produktionen ellers vil være sat i gang.

Du kan returnere varen til os ved at:

  • nægte modtagelse af varen. Post Danmark returnerer så til Dateadoll.dk uden udgifter for dig som kunde.
  • tilbagesende den ubrugte vare til adressen:, Bromme østermark 2, 4190 munke bjergby.

Dateadoll.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til dig ved en tilbageførsel til dit betalingskort eller din bank, straks når vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Eneste omkostning du har, når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Reklamationer

Dateadoll.dk yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven: omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Dateadoll.dk inden for rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. I forbindelse med reklamationssager afholder Dateadoll.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Brug kontakt formularen eller tlf: +45 36 96 72 52. Adresse: Bromme østermark 2, 4190 munke bjergby.

Bemærk at Dateadoll.dk ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt ved tilbagebetaling til dit betalingskort eller i særlige tilfælde ved bankoverførsel. Dateadoll.dk har til dette brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.

Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger, der registreres på Dateadoll, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Dateadoll.

Ca. 14 dage efter, man har købt varer på Dateadoll.dk, modtager man en en mail med en invitation til at anmelde det produkt/de produkter, man har købt hos Dateadoll. Det er fuldstændig valgfrit, om man vil lave en anmeldelse. I forbindelse med afgivning af anmeldelse, kan kunden bruge et valgfrit navn, og den oplyste mailadresse bruger vi kun til at kontakte vinderen af “månedens bedste anmeldelse”, som belønnes med et gavekort til Dateadoll.dk shoppen på 500 kr.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem webshopsystemet. Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC. Vi benytter disse cookies til at genkende dig og for eksempel huske, hvilke varer der er i indkøbsvognen, når du handler online hos Dateadoll.dk

Under et køb udbeder vi os navn, adresse og e-mail adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren og til den føromtalte mailinvitation til at anmelde produkter. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på krypteret form og gemmes i 5 år, jf. Bogføringsloven. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hod dateadoll.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. IP adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan valgfrit få sin e-mail adresse optaget på en mailingliste hos Dateadoll.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Dateadoll.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man ønsker. Jvf. Persondataloven oplyser vi, på forespørgsel, registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.

Direktøren og de ansatte for Dateadoll ’ har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Som registreret hos Dateadoll har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til dateadoll via hjemmesidens kontakt formular.

Betaling

Dateadoll.dk modtager betaling via:

  • Dankort, eDankort, VISA Dankort, Master cards, Maestro, JCB og VISA Electron.
  • (Obs! e-handelsfonden anbefaler betaling med kort).
  • Du kan også betale med ViaBill. Læs mere her.

OBS: Når du handler på vores hjemmeside, gemmer vi alene de oplysninger, der er nødvendige for at levere den bestilte vare. Vi har ikke mulighed for at videregive kortoplysninger, trække et beløb flere gange eller lign. Du kan læse mere om køb på nettet her: http://www.forbrugereuropa.dk/Menu/Faasvar/Koeb-paa-nettet

Levering

Dateadoll.dk sørger for levering med UPS (med mindre andet angives) til modtager på den hurtigst mulige dato. Rettidig levering forudsætter dog at UPS overholder forventede leveringstid på ca. 6 uger. Såfremt der opstår forsinkelser hos UPS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. UPS kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97 % for brevpakker og minimum 99 % for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

Dateadoll.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos UPS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Dateadoll.dk naturligvis en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer kan være længere end oplyst, op til 8 uger.

Vi tilbyder fri fragt på alle produkter.

Leveringstiden er den forventede leveringstid oplyst af producent, samt UPS. Der kan opstå forsinkelser pga. fx ind fortoldning, som Dateadoll.dk ikke kan drages til ansvar for.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via http://www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Klage indgives via http://ec.europa.eu/odr.

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores navn på hjemmesiden samt øvrige oplysninger som finder i toppen af vores handelsbetingelser

Dette er gældende hvis du benytter dig af Viabills betalingsløsning og produktet overstiger 20.000 kr.

Denne produktgruppe ”hvis beløbet overstiger 20.000 kr.”
benyttes hvis man vil købe på afbetaling og et produkt overstiger Viabills

beløbsgrænse på 20.000 kroner.

hvis du vil benytte dig af denne mulighed kan du altså ikke lave et køb på over 20.000 kroner, da Viabill kun laver kredit vurdering på op til 20.000.

  • det betyder, at du f.eks. ikke kan tilkøbe glidecreme under samme ordrer. er tilfældet, at du vil købe et produkt der overstiger 20.000 kr. og samtidig vil tilkøbe glidecreme er du nødt til, at lave 2 ordrer.

Ved, at benytte dig af viabills betalingsløsning acceptere du samtidig, at vi sender dig en faktura på restbeløbet som skal indbetales før vi sender dukken til dig. når du har bestilt din vare acceptere du, at aftalen er bindende og kan ikke fortrydes når først du bliver godkendt i viabills system.

såfremt viabill godkender din låneansøgning vil din bestilling sendt til producenten som påbegynder opbygningen af dukken.

alle betingelser som er skrevet under vilkår gælder også når du benytter dig af viabills betalingsløsning som går op til 20.000 kroner.

koster dit produkt mere end 20.000 kr. sender vi dig en faktura på rest beløbet som SKAL indbetales før vi sender produktet til dig. hvis ikke du indbetaler restbeløbet indenfor 30 dage bortfalder aftalen i det omfang, at vi ikke længere har dukken på lager og derfor ikke længere har mulighed for, at imødegå dit ønske om, at modtage den bestilte vare. Du vil dog stadig have et udestående med viabill, som du acceptere ved bestilling af en vare fra ”Date a Doll”.