Velkommen til Date a Doll

Date a Doll er Skandinaviens første e-commerce virksomhed med realistiske sexdukker. Vi har inspireret Norden og specielt danskerne med anvendelsen af vores modeller siden 2016. Det betyder i mange tilfælde en forbedring af livskvalitet og bedre sexliv.  Vi yder vores bedste for at give en god oplevelse og ikke mindst et tilfredsstillende produkt

Vores team består af 6 kompetente medarbejdere, der er samlet på vores hovedkontor og i Dianalund.

Date a Doll er stolte af at kunne levere sexdukker i højeste kvalitet til markedets laveste priser. Date a Doll markedsfører kun nøje udvalgte brands og vores team giver sig god tid til, at finde og opsøge dem. Derfor finder du også kun få brands på vores platform, da der langt imellem tilfredsstillende kvalitet i et eksploderende marked.

Som de første forhandlere af realistiske sexdukker, har vi mange års erfaring med import, salg, service, og kundehåndtering. Med vores dedikerede team yder vi altid lidt ekstra for vores kunder. Vi opdater vores platform i intervaller, så du hele tiden er opdateret om den nyeste teknologi i sexindustrien for sexdukker.

Vi deltager altid på sexmessen Erotik World i valby, som afholdes 2 gange årligt. Her det muligt, at møde os personligt og få en snak.

Mission

Vores mission er at inspirere til et bedre sexliv, som bevidst øger livskvalitet. Vi ønsker at bringe mere leg, sex og intimitet ind i hverdagen. Vi har en stor passion for at tilbyde de revolutionerende lovedolls der kan bringe ekstra glæde i helt normal hverdag.

Vores overordnede mål er at hjælpe så mange mennesker som muligt til et bedre sexliv. Vi arbejder hver dag med at give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler hos os. Vi ved en masse om sexdukker, og den viden vil vi gerne videregive til dig, når du skal berige dit sexliv.

Bag om Date a Doll

Date a Doll blev stiftet af Kim Wiil i 2013. Date a Doll startede som et sideprojekt til den øvrige virksomhed. Det blev til en drøm om at inspirere mennesker til et bedre og mere aktivt sexliv samt tilbyde kunderne markedets bedste produkter og den bedste vejledning. Kim arbejdede målrettet med projektet ved siden af sin anden virksomhed på finde frem til de bedste brands på markedet og for at forhandle sig frem til de bedste priser. Sidenhen blevet der dannet et dygtigt team, som man kan møder på sexmesserne og i dag, 3 år senere, er drømmen blevet til virkelighed. Date a Doll inspirerer dagligt til at bedre og sundere sexliv.

[instagram-feed]

Fordele hos Date a Doll

Fordele hos Date a Doll

Det skal være en god oplevelse for dig at være kunde hos os. Vi gør derfor altid vores bedste for, at kan føle dig helt tryg, når du handler hos os. Vi står klar til at hjælpe dig før, under og efter dit køb. Vi ønsker du får det helt rigtige produkt til at gøre dit sexliv bedre.

Prisgaranti på sexdukker

Vi analyserer jævnligt markedet og tester materialer for at sikre, du får de bedste produkter i den højeste kvalitet til den bedste pris. Hos Date a Doll tilbyder vi vores kunder pris garanti internationalt. Dog skal produkterne samlignes indenfor samme landegrænse, da vi de forskellige lande har forskellige told og forsendelse omkostninger.

Sikker betaling

Vi garanterer, at du kan være helt tryg, når du handler hos Date a Doll. Al kortbetaling hos os foregår via en sikker SSL-secure forbindelse.
Læs mere om sikker betaling her.

Diskret levering

Alle varer afsendes diskret i neutral kasse. Produktionen af din model starter samme dag som du bestiller. Leveringstiden inkluder produktionstid og forsendelse. Leveringstiden variere og kan vare op til 6 uger. Til din fordel kan vi sikre dig, at det produkt du får ikke er en lagervarer og er produceret inden for de 6 til 8 uger du har bestilt din sexdukke.
Læs mere om vores produktion og leveringstider her.

Presse

Samarbejde med Dateadoll

Samarbejde med dateadoll.dk

Dateadoll.dk er Danmarks første og førende forhandler af realistiske sexdukker med salg til private, virksomheder og bosteder for mennesker med forskellige vanskeligheder. Ønsker du at tjene penge på at markedsføre os på dit website, teste vores produkter mod omtale i din blog? Eller søger du måske et sponsorat til et event? Læs om vores forskellige samarbejdsmuligheder herunder.

Udstil i egen butik som partner?

fordele ved at indgå i et samarbejde med Dateadoll.dk:

  • mediedækning fra sexmesser
  • 10% provision for salg
  • Automatisk opdaterede produkt-feeds
  • Stort udvalg af sexdukker
  • udstil vores modeller i din butik

Ønsker du sponsorsamarbejde?

har du/i forespørgsler om sponsorater til forskellige velgørende formål, kan du kontakte os her. Ved kontakt, kan du hjælpe os med at tage stilling til dit ønske om samarbejde ved at inkludere informationer om følgende:

  • Beskriv dit/jeres projekt/event
  • Evt. hvilke typer produkter der ønskes?
  • Hvilke forventninger har I til DateaDoll?
  • Hvad får DateaDoll ud af sponsorsamarbejdet?

Vær opmærksom på, at DateaDoll ikke yder pengesponsorater. Vi har udelukkende mulighed for at yde sponsorater i form af produkter, som er tilgængelige i vores webshop.