Irontech silikone Sex Dukker og TPE Lovedolls

Hvis du virkelig ønsker at din Fantasi bliver til virkelighed, så skal vælge en sexdukke fra Date a Doll’s nøje udvalgte kollektion af sexdukker?

Vidste du, at Irontech dolls henter inspiration fra rigtige kvinder og mænd? IronTech Doll arbejder hver dag hårdt på at skabe modeller, hvor alle detaljer er sa ægte som muligt. Der bruges mange timer på at tilføje alle disse små detaljer, der gør en stor forskel.

Producenten bag IronTech Doll benytter både medicinsk TPE, og silikone til at producere disse livagtige, og menneskeligende sexdukker. IronTech bruger egne faciliteter til at blande og producere sexdukker, hvilket sikre en høj, og ensartet kvalitet hver gang

IronTech producere nemlig sexdukker der er baseret på kunders anmodninger og feedback, hvilket giver høj tilfredshed blandt de mange brugere af IronTech sexdukker. 

Ved brug avanceret teknikker, og ægte støbninger af private kropsdele, som f.eks Vagina, samt 3D-scanning af fødder, hænder fra rigtige mennesker, har IronTech over tid formået at skabe virkelig realistiske sexdukker ved at lytte til deres kunder, og samtidig holde prisniveuet nede, så langt de fleste kan være med.

Hos date a doll har vi tilpasset vores priser, så de matcher sexdukkke standard priser på verdens markedet.
Vi har fravalgt muligheden for tilpasning, da det er dukken udseende der sælger, og ikke det 25 forskellige variationer du normalt kan tilpasse din dukke med. Det er mere forvirrende end en fordel for vores kunder.
Derfor har vi i stedet valgt at inkludere alle nye kropsdele i dukkerne, der hos alle andre forhandlere koster 50 usd+ per variant, eksempel ”Brune øjne”

Ja, vi er faktisk vildt overraket over, at vi kommer så tæt på virkeligheden!a

IronTech Doll Produkt information

IronTech Dolls sex dukker er fremstillet i TPE og silikone, og er kendte for deres utrolige evne til at skabe de mest relistiske detaljer, så selv rigtige kvinder bliver misundelige!

Alle sexdukker fra vores sortiment er produceret efter samme høje kvalitet, og har en dejlig og glat overflade, og føles meget sensuelle at berøre. Det fremgår meget tydeligt at fokus ligger på at genskabe, og modullere sexdukkerne efter rigtige mennesker, Dertil kommer modellerne med bløde kurver alle de rigtige steder.
IronTech Doll Adskille sig dog ved at deres modeller er langt mere detaljeret, samt prisvenlige i forhold til konkurrende sexdukke brands.

IronTech Dolls kommer tæt på virkeligheden!

Alle sexdukke modeller er håndlavede, og designet af eksperter, og professionelle makeupartister, der sørger for at modellerne stråler af elegance.

Hele sortimentet af sexdukker, og lovedolls modeller bliver produceret med det nye, og fuldt fleksible EVO skelet af stål, og kugleled. Opbygningnen af dukkerne er ekstremt holdbare på grund af materialets af høje kvalitet, og tillader brugeren at benytte sexdukken I alle realistiske stillinger.

6 highlights om IronTech sexdukker købt hos Date a Doll

IronTech dukker er lavet af silikone, og TPE, og er produceret højeste kvalitet. prisen variere fra silikone til TPE, og er tydeligt beskrevet i det enkelte produkt.

Alle sexdukker fra Irontech er Designet og håndlavet af professionelle design eksperter, og makeupartister.

Irontech dukker er blandt de mest realistiske og detaljeret dukker pa markedet

Overfladen er glat og blød, hvilket giver brugeren en virkelig realistisk og livagtig følelselse

Alle dukker fra IronTech doll der købes fra Date a Doll kommer med de nyeste funktioner, som f.eks gel boobs, og EVO skelet, hvilket alle er indkluderet i den laveste mulige pris.

Alle ”nye” varianter er som standard indkluderet i prisen hos os.

Artikulerede fingre

Gel boobs

dress

Care seta

Franske negle

Care set