Den professionelle indgangsvinkel

Arbejder du på et på sted eller ældre center kan du sikkert nikke genkendende til at

”Når uro, frustrationer og aggressioner mod både sig selv, andre beboere og personalet udspringer af helt naturlige årsager, kan det være nødvendigt at lindre behovene med utraditionelle midler”

Realistiske sexdukker

Med disse realistiske sexdukker, fremstillet i TPE, er det muligt at tilbyde borgerne en noget mere vellignende model og der er ikke lagt skjul på, at dukken er skabt til at tilfredsstille mandens behov for en kvinde, eller kvindens behov for en mand, så langt som det nu kan lade sig gøre ad denne vej.

Dukkens meget naturlige fremtræden gør, at borgeren kan være lidt stolt af sin nye ven.

Interesse blandt institutioner 

Interesseren for produktet er stadig stigende. Efterspørgselen fra kommunale, såvel som private bosteder har i 2019 været på sit højeste niveau. Det samme gøre sig gældende for ældre center rundt om i lande, som Danmark, Sverige og Norge.

Og det giver god mening når man erfarer hvilken succesfuld effekt det kan have for en borgers hverdag at investere i en realistisk sexdukke.

Glem lykkepillerne

Under og efter samleje begynder hjernen at producere dopamin. Sex får nemlig vores hjerne til at frigive dopamin og det bedste eksempel er orgasmen.

sex er bedre

En orgasme udløser nemlig en stor dosis af dopamin og efterlader os med en god følelse af lykke, tilfredshed og velvære, og det er et de vigtigste parameter for, at vi kan fungere optimalt i vores dagligdag.

Udløsning af dopamin og kærlighedshormonet oxytocin

Motion frigiver signalstoffer som dopamin og aktiverer vores belønningscenter. Nærmere bestemt udløser bevægelse og fysisk aktivitet stoffet. Og derfor får sex også hjernen til at frigive en stor mængde dopamin, og her er det bedste eksempel orgasmen. Orgasme udløser en kraftig dosis af signalstoffet dopamin og efterlader os med følelsen af lykke, tilfredshed og velvære, som er det mange opnår når de er seksuelt sammen med en realistisk sexdukke.

Oxytocin er et hormon der findes naturligt i kroppen og det kaldes populært for ’kærligheds hormonet. Oxytocin udløses under kys, kram og sex, og blandt andet fremmer at man knytter bånd med sin partner.

Det samme sker når en person har sex med en sexdukke og måske kan det gøre det nemmere at forstå hvorfor nogen mennesker knytter et stærkt bånd til sin dukke.

Fordele

  • Stimulere borgerens seksuelle lyst og drift
  • Kan have en positiv effekt på det psykiske
  • Kan virke afstressende
  • Seksuel stimulering udløser dopamin
  • og frigiver hormonet oxytocin
  • Kan medvirke til gladere og mere tilfredse borgere

 

Det praktiske 

  • Nem at rengøre
    læs mere om rengøring og vedligeholdelse her

Ulemper

-Nogen modeller kan virke meget tunge – Sørg for at hjælpe borgeren med at finde den helt rigtige model, så den passer til han/hendes fysik.

Information om dukkens opbygning

Dukkens opbygning:

Modellens skelet er fremstillet i rustfrit stål. Arme, ben, ryg og hals er sammensat med vedligeholdelses frie kugleled, der at modellens kan sættes i alle realistiske stillinger.

”Huden” er produceret af TPE (Thermo Plastic Elastomer, også kaldet medicinsk silikone).
Denne type silikone er naturligt fremstillet og helt uskadlig for mennesker.

Den almindelige paryk som medfølger er produceret i nylon (Syntetisk fiber).

øjnene er produceret af PVC-plast og harpiks.